Te nderuar Anetare te Urdhrit te Psikologut, por edhe dashamires te profesionit, kemi kenaqesine te ndajme sot me Ju njoftimin se:

SOT DOREZUAM ZYRTARISHT KERKESEN PER ANETARESIM ME TE DREJTA TE PLOTA NE “EUROPEAN FEDERATION OF PSYCHOLOGISTS’ ASSOCIATIONS” (EFPA)

Do te jete nje rruge e gjate, por edhe plot kenaqesi, me synimin final per te permbushur te gjitha stadardet europiane ne ushtrimin e profesionit te psikologut ne Shqiperi.

Ndonese ende nuk kemi bere nje vit pune te plote qe nga themelimi, per shkak te arritjeve te deritanishme, kemi fituar besimin dhe mbeshtetjen e disa prej urdhrave homologe dhe shoqatave me prestigjoze nderkombetare, te cilat do te na ndihmojne dhe asistojne ne kete proces.

Le tu tregojme te gjitheve se kemi deshiren dhe perkushtimin te ushtrojme profesionin ne standardet e kolegeve tane europiane.

Suksese te gjitheve!