Ju bëjmë me dije të gjithë psikologëve që janë në listën e paraqitur se, nga dita e Premte datë 06/04/2018  janë  të lutur të paraqiten pranë zyrave të urdhrit për të tërhequr Licencat dhe Kartat përkatëse.

 

Selvije Koka Psikologe Organizacionale 316
Dezdimona Mehaj Psikologe Këshillim Psikologjik 317
Loreta Boçi Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 318
Eriona Hoxha Psikologe Klinike 319
Majlinda Blushi Psikologe Klinike 320
Suzana Lekaj Psikologe Këshillimi Psikologjik 321
Anxhela Peza Psikologe Klinike dhe Këshillimi 322
Manjola Çollaku Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 323
Ledia Canameti Psikologe Klinike 324
Enertila Bekteshi Psikologe Klinike 325
Tedi Mana Psikolog Klinik 326
Valmira Skendi Psikologe Klinike 327
Ilira Çako Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 328
Denisa Filso Psikologe në Institucione 329
Megi Qirjako Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 330
Elona Mustafaraj Psikologe Shkollore dhe Organizimi 8
Arbjola Halimi Psikologe Klinike dhe Këshillimi 331
Ermira Shpata Psikologe Klinike 332
Aleksandra Puci Psikologe Shkollore dhe Organizimi 13
Ornela Hinaj Psikologe Klinike 333
Oltiana Jenishi Psikologe Shkollore 334
Ersilda Hajrulla Psikologe Këshillimi Psikologjik 335
Kledia Selimi Psikologe Këshillim Klinik 336
Erudita Fshazi Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 337
Anjeza Proko Psikologe Klinike 338
Lorenc Bajrami Psikolog Klinik 339
Elona Hasmujaj Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 340
Arber Gripshi Psikolog në Institucione 341
Anisa Kurti Psikologe Klinike 342
Lumturie Berhani Psikologe Shkollore dhe Organizimi 343
Entela Perja Psikologe Këshillim Klinik 344
Enkeleda Isaku Psikologe Shkollore dhe Organizimi 345
Irena Hysenaj Psikologe Klinike 346
Anila Hodo Psikologe Klinike 347
Eralda Beqari Psikologe Klinike 348
Besmir Mema Psikolog Klinik 349
Ariona Danaj Psikologe Klinike dhe Këshillimi 350
Blerta Mena Psikologe Klinike 351
Elona Sheme Psikologe Klinike 352
Estela Pemaj Psikologe Shkollore dhe Organizacionale 353
Elsa Kera Psikologe Klinike 354
Aurora Ballhysa Psikologe Klinike 355
Elona Sharka Psikologe Klinike 356
Altin Nika Psikologe Këshillimi Psikologjik 357
Xhensila Xhelili Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 358
Valbona Habili Psikologe Shkollore dhe Organizimi 6
Denata Toçe Psikologe Shkollore – Organizimi dhe Këshillimi 5
Rrezarta Hasmegaj Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 359
Arta Llana Psikologe Klinike 360
Albarina Nikolli Psikologe Shkollore dhe Organizacionale 361
Elvana Agushi Psikologe Klinike dhe Këshillimi 362
Inva Agaraj Psikologe Klinike 363
Jorida Braushi Psikologe Shkollore dhe Organizacionale 364
Dhurata Kapidani Psikologe Klinike 365
Suela Ndoja Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh 366
Irena Vjeri Psikologe Shkollore 367
Valbona Çaushi Psikologe Shkollore dhe Organizacionale 368
Malvina Degjoni Psikologe Shkollore dhe Organizacionale 369
Andia Meksi Psikologe Klinike dhe Këshillimi 370
Dajana Bejko Psikologe Klinike 371
Silvana Pershqefa Psikologe Klinike 372
Eridete Bruçeti Psikologe Klinike 373
Viktor Zenelaj Psikolog Klinik 374
Anjeza Gjika Psikologe në Institucione 375
Sonila Luzi Psikologe në Institucione 376
Enkelejda Gjoza Psikologe Klinike 377
Blerina Toma Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik 378
Kelvina Kapidani Psikologe Klinike 379
Pjereta Serbo Psikologe Shkollore 380
Irma Saraçi Psikologe Shkollore 381
Eneda Sakti Psikologe Organizacionale 382
Marina Ohri Psikologe Klinike 383
Erjona Kadiqi Psikologe Klinike 384
Evisa Cama Psikologe Klinike 385
Indrit Tafa Psikolog Këshillimi Psikologjik 386
Erilda Ajaz Psikologe Këshillimi Psikologjik 387
Enila Cenko Psikologe Këshillimi Psikologjik 388
Kristina Qirici Psikologe Biznesi 389
Ola Minxhozi Psikologe Klinike 390
Ervin Hajdaraga Psikolog në Orientim Profesional 391
Shqiponja Vuthaj Psikologe Shkollore 392
Ada Selenica Psikologe Organizacionale 393
Jonida Rapti Psikologe Klinike 315