Sqarim!
Numri fiks i Urdhrit të Psikologut me kontratë me kompaninë Vodafon Albania, doli jashtë funksionit, pasi kompania nuk e ofron më këtë shërbim. Mbyllja e tij u bë pa asnjë paralajmërim nga kompania.
Prej më shumë se 10 ditësh është instaluar numri i ri fiks i telefonit me një tjetër kompani telefonike, sinjali i të cilit ende nuk po bëhet funksional.
Kërkojmë mirëkuptimin Tuaj lidhur me këtë problematikë dhe shpresojmë në një zgjidhje të shpejtë.
Lutemi mirëkuptoni ngarkesën e kësaj periudhe. E gjithë zyra qëndrore e UP është në funksion të rilicencimeve.
Urdhri I Psikologut