Të nderuar,
Pas përfundimit të afatit të aplikimit për kandidatët që do të garojnë për vendet vakante të Këshillit Kombëtar për periudhën e mbetur të mandatit, ju bëjmë me dije se kandidatët që i plotësojnë kriteret ligjore janë:
Kategoria Pedagogë
1. Dr.Jonida Haxhiu
2. Dr.Loreta Mamani
Asambleja do të zgjedhë 1 kandidat në këtë kategori.
Kategoria Shërbime
1. Danjela Blacëri
2. Lorena Gjindoda
3. Vitjona Begeja
4. Xhensila Lato
Asambleja do të zgjedhë 2 kandidatë në këtë kategori.
Më shumë informacione për kandidatët do të jepen në vijim.
I falenderojmë aplikantët dhe i urojmë shumë suksese në kandidim.
Asambleja do të zhvillohet datë 05.07.2024 ora 11.00, Hotel Plaza, Tiranë.