Njoftim!

Urdhri i Psikologut Ju njofton se për shkak se javën e ardhshme do të mirëpresim presidentët e shoqatave dhe urdhrave evropianë (EFPA), si dhe në kuadër të aktiviteteve që do të zhvillohen për javën evropiane të Shëndetit Mendor, do të ofrojmë shërbimin me staf të reduktuar dhe me orar të kufizuar.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Urdhri i Psikologut në Republikën e Shqipërisë