Në linkun e mëposhtëm gjeni mundësinë për të marrë pjesë në Kongresin e 13-të të “Attachment and Trauma” të organizuar nga ISC Ltd (Instituti i Shkencave Njohëse), një kompani e dedikuar për organizimin e kurseve të trajnimit për Psikologë dhe Psikoterapistë, me seli në Catania, Itali, i cili do të mbahet në Londër në datat 23, 24, 25 Qershor 2023.
Kodin i mëposhtëm shërben për të përfituar 30% zbritje në të gjitha kurset që ofron ISC (përveç produkteve tashmë me zbritje): HTMTFKKZ
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në adresën: info.isctraining@gmail.com