Sapo mbyllëm më shumë se 250 dosje të anëtarëve të UP, që aplikuan për herë të parë për t’u futur në provimin e shtetit, që do të zhvillohet pas disa ditësh.

Punë kolosale dokumentacioni dhe listash✅️ 👏

Faleminderit edhe stafit mbështetës të bashkëpunëtorëve tanë për ndihmën e pakursyer që japin gjithmonë👏👏

Pasi të bëhen verifikimet e fundit, listat përfundimtare do t’i përcillen këto ditë Qendrës së Shërbimeve Arsimore (QSHA) për të vijuar me procedurat e nevojshme✅️

Vijojmë punën për finalizimin me sukses të këtij provimi kaq të rëndësishëm, që do t’u mundësojë marrjen e licencave kolegëve tanë✅️

Suksese të gjithëve👏👏