Lista :

 1. Renisa Broshka
 2. Klementina Gjyla
 3. Senada Laçi
 4. Hajrie Guri
 5. Adelina Pjetra
 6. Brigena Mamica
 7. Blerina Dollani
 8. Matilda Bekteshi
 9. Silvana Lleshi
 10. Jetmir Dedaj
 11. Ermira Cukaj
 12. Stela Çiçaj
 13. Edmond Kapllani
 14. Dajana Hysa
 15. Ersida Stambollxhiu
 16. Rovena Kortoçi
 17. Gerta Muço
 18. Sonila Kreku

Psikologet te cilet nuk e gjejne emrin e tyre ne kete liste si dhe ne listen e psikologeve te perjashtuar nga praktika do te njoftohen individualisht nga zyra e Urdhrit te Psikologut.

Ju njoftojme se jemi ne pritje te publikimit te dates se organizimit te provimit te shtetit nga Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinise.

Faleminderit.