“Në Ditën Botërore të Shëndetit, kur këtë vit OBSH përqendron vëmendjen në mbarë botën në veprimet urgjente të nevojshme për të mbajtur njerëzit dhe planetin të shëndetshëm dhe për të nxitur mirëqenien, EFPA i bën thirrje secilit prej mbi 300,000 psikologëve në të gjithë Evropën të luajë një rol të rëndësishëm në mbështetjen e shëndetit dhe mirëqenies së njerëzve dhe planetit tonë”.