Njoftim!

Ju njoftojmë se pranë Zyrës Qendrore ka mbërritur në datë 17.06.2019,shkresa me nr.3745/2 Prot e Ministrisë së Mbrojtes, në përgjigje të kërkesës tonë për identifikimin e vëndeve vakante për ushtrimin e praktikës profesionale. Në përgjigjen e lëshuar nga kjo Ministri,...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut pati kenaqesine sot te mireprese perfaqesues te universiteteve ne vend dhe perfaqesues te Ministrise se Arsimit ne tryezen e rrumbullaket te organizuar mbi draft vkm qe presim te miratohet, mbi profilet e psikologjise, per realizimin e provimit te...

Sfidat dhe e ardhmja e psikologjise ne Kosove!

Me iniciativen e Urdhrit te Psikologut dhe ne bashkepunim me psikologet e Kosoves u realizuan dje ne Prishtine takime me Zv.Ministrin e Ceshtjeve Sociale dhe Zv.Ministrin e Shendetesise si dhe takime me nje pjese te trupes se komunitetit te psikologeve te...

Njoftim mbi anëtarësimin në EAOWP

Shumë e lumtur të ndaj me JU anëtarësimin tonë me të drejta të plota në Europen Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP) Ky është i pari anëtarësim i komunitetit të psikologëve të Shqipërisë në më shumë se 20 vite psikologji në vend. Do punojmë fort...

Reagim publik

  Të dashur miq, Prej dy vitesh tashmë, nisur edhe nga pozicioni i Presidentit të Urdhrit të Psikologut, jam vënë shpesh nën kritika, por edhe sulme, lidhur me punën e bërë deri më tani apo punën e institucionit në tërësi, vendosjen e rregullave dhe përpjekjet për të...

Njoftim!

  Të nderuar anëtarë, Për shkak të ditëve të festave, zyra e U.P do jetë e mbyllur ditën e martë dt.30.04.2019. Kjo ditë pune do të zevëndesohet të shtunën dt.04.05.2019. Faleminderit per mirkuptimin, Stafi U.P

Njoftim!

Të nderuar anëtarë, Pranë Urdhrit të Psikologut gjeni botimin e Kodit të Etikës dhe Gjykimit Disiplinor me kosto 300 lekë....