70 organizata psikologësh nga të gjitha vendet e botës, janë bashkuar për të ngritur zërin e për të ndërmarrë veprime konkrete kundër Dhunës në Familje, veçanërisht në kohën e pandemisë COVID-19.

Bashkohuni me këtë iniciativë botërore dhe le të ndërmarrim veprime konkrete si psikologë, të mbështesim viktimat dhe të flasim për dhunën në komunitetet tona.

Nuk ka shëndet fizik pa shëndet mendor!

Shikoni më poshtë listën e organizatave që punuan për këtë ndërgjegjësim në rang botëror.