Lavdie Kurti

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Lavdie Kurti

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Eva Daku

Psikologe Klinike
Eva Daku

Psikologe Klinike

Valbona Bahiti

Psikologe ne Institucione
Valbona Bahiti

Psikologe ne Institucione

Majlinda Elezaj

Psikologe ne Orientim Profesional
Majlinda Elezaj

Psikologe ne Orientim Profesional

Sabina Dimni

Psikologe Klinike
Sabina Dimni

Psikologe Klinike

Eni Xhafa

Psikologe Klinike
Eni Xhafa

Psikologe Klinike

Dorina Lushkja

Psikologe Klinike
Dorina Lushkja

Psikologe Klinike

Sentina Coniku

Psikologe ne Institucione
Sentina Coniku

Psikologe ne Institucione

Jonela Kishta

Psikologe ne Institucione
Jonela Kishta

Psikologe ne Institucione

Dorjana Shahu

Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Dorjana Shahu

Psikologe Shkollore dhe Organizimi

Albana Karriqi

Psikologe ne Orientim Profesional
Albana Karriqi

Psikologe ne Orientim Profesional

Evelina Alia

Psikologe Shkollore
Evelina Alia

Psikologe Shkollore

Liljana Alla

Psikologe ne Institucione
Liljana Alla

Psikologe ne Institucione

Leonida Plloci

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Leonida Plloci

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Adela Zelo

Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Adela Zelo

Psikologe Shkollore dhe Organizimi

Klerina Pasho

Psikologe ne Institucione
Klerina Pasho

Psikologe ne Institucione

Artemis Bajaziti

Psikolog Zhvillimi Edukimi dhe Mireqenies
Artemis Bajaziti

Psikolog Zhvillimi Edukimi dhe Mireqenies

Rovena Kofina

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Rovena Kofina

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Aida Alsina

Psikologe Organizacionale
Aida Alsina

Psikologe Organizacionale

Luan Agolli

Psikolog ne Institucione
Luan Agolli

Psikolog ne Institucione

Alketa Hasgjeta

Psikologe ne Institucione
Alketa Hasgjeta

Psikologe ne Institucione

Xhemaile Shqopa

Psikologe Klinike
Xhemaile Shqopa

Psikologe Klinike

Liljana Nanushi

Psikologe ne Orientim Profesional
Liljana Nanushi

Psikologe ne Orientim Profesional

Almida Rushiti

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Almida Rushiti

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Juli Ndoci

Psikologe Klinike
Juli Ndoci

Psikologe Klinike

Danjela Hajdari

Psikologe Organizacionale
Danjela Hajdari

Psikologe Organizacionale

Erjolda Lato

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Erjolda Lato

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Sanieda Fataj

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Sanieda Fataj

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Mirseda Marra

Psikologe ne Institucione
Mirseda Marra

Psikologe ne Institucione

Jonida Ucaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Jonida Ucaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Ornela Stafuka

Psikologe Shkollore
Ornela Stafuka

Psikologe Shkollore

Elona Zambaku

Psikologe ne Institucione
Elona Zambaku

Psikologe ne Institucione

Lorena Yzeiraj

Psikologe Klinike
Lorena Yzeiraj

Psikologe Klinike

Rezarta Marini

Psikologe Klinike
Rezarta Marini

Psikologe Klinike

Elvira Gjuhca

Psikologe Organizacionale
Elvira Gjuhca

Psikologe Organizacionale

Marjeta Çeçi

Psikologe e Pergjithshme
Marjeta Çeçi

Psikologe e Pergjithshme

Laerta Roçi

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh
Laerta Roçi

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh

Debora Vatnikaj

Psikologe Klinike
Debora Vatnikaj

Psikologe Klinike

Fatjona Radhima

Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Fatjona Radhima

Psikologe Shkollore dhe Organizimi

Marjana Nikollaj

Psikologe Klinike
Marjana Nikollaj

Psikologe Klinike

Safeta Salillari

Psikologe ne Orientim Profesional
Safeta Salillari

Psikologe ne Orientim Profesional

Javorka Myteveli

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Javorka Myteveli

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Florinda Braho

Psikologe Shkollore
Florinda Braho

Psikologe Shkollore

Gentiana Kadana

Psikologe Ligjore
Gentiana Kadana

Psikologe Ligjore

Roland Xhako

Psikolog Klinik
Roland Xhako

Psikolog Klinik

Ilda Ndoci

Psikologe Organizacionale
Ilda Ndoci

Psikologe Organizacionale

Jonilda Tole

Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Jonilda Tole

Psikologe Shkollore dhe Organizacionale

Nertila Yzeiraj

Psikologe ne Orientim Profesional
Nertila Yzeiraj

Psikologe ne Orientim Profesional

Enkeleda Hysa

Psikologe ne Institucion
Enkeleda Hysa

Psikologe ne Institucion

Elda Masati

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Elda Masati

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Rahime Sano

Rahime Sano

Bashkim Malli

Psikolog Ligjor
Bashkim Malli

Psikolog Ligjor

Entela Luadhi

Psikologe Klinike
Entela Luadhi

Psikologe Klinike

Klodjan Dervishi

Psikolog Keshillimi Psikologjik
Klodjan Dervishi

Psikolog Keshillimi Psikologjik

Ornela Xhelo

Psikologe ne Orientim Profesional
Ornela Xhelo

Psikologe ne Orientim Profesional

Suela Culaku

Psikologe Organizacionale
Suela Culaku

Psikologe Organizacionale

Lejdi Zadeja

Psikologe Organizacionale
Lejdi Zadeja

Psikologe Organizacionale

Klejdia Goreja

Psikologe Organizacionale
Klejdia Goreja

Psikologe Organizacionale

Elona Koconi

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Elona Koconi

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Griselda Ujka

Psikologe Klinike
Griselda Ujka

Psikologe Klinike

Aurela Agalliu

Psikologe Organizacionale
Aurela Agalliu

Psikologe Organizacionale

Adela Karafili

Psikologe ne Orientim Profesional
Adela Karafili

Psikologe ne Orientim Profesional

Enkelejda Duka

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh
Enkelejda Duka

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh

Arlinda Zela

Psikologe ne Orientim Profesional
Arlinda Zela

Psikologe ne Orientim Profesional

Loeda Lopari

Psikologe e Pergjithshme
Loeda Lopari

Psikologe e Pergjithshme

Marjeta Brahja

Psikologe ne Orientim Profesional
Marjeta Brahja

Psikologe ne Orientim Profesional

Erilda Ajaz

Psikologe në Këshillim Psikologjik
Erilda Ajaz

Psikologe në Këshillim Psikologjik

Katerina Tola

Psikologe Organizacionale
Katerina Tola

Psikologe Organizacionale

Elsida Sinaj

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Elsida Sinaj

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Eva Mertiri

Psikologe Klinike
Eva Mertiri

Psikologe Klinike

Armela Prifti

Psikologe Organizacionale
Armela Prifti

Psikologe Organizacionale

Elson Mollaj

Psikolog ne Institucione
Elson Mollaj

Psikolog ne Institucione

Arjana Reçi

Psikologe Klinike
Arjana Reçi

Psikologe Klinike

Nertila Greca

Psikologe Shkollore
Nertila Greca

Psikologe Shkollore

Blerina Larushku

Psikologe Shkollore Organizacionale
Blerina Larushku

Psikologe Shkollore Organizacionale

Ndricim Visha

Psikolog Klinik
Ndricim Visha

Psikolog Klinik

Aida Lazellari

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Aida Lazellari

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Fellenxa Kurti

Psikologe ne Institucione
Fellenxa Kurti

Psikologe ne Institucione

Erlinda Murati

Psikologe e Pergjithshme
Erlinda Murati

Psikologe e Pergjithshme

Dhurata Zani

Psikologe ne Institucione
Dhurata Zani

Psikologe ne Institucione

Esmeralda Kryeziu

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Esmeralda Kryeziu

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Brikena Cucllari

Psikologe Klinike
Brikena Cucllari

Psikologe Klinike

Ina Tabaku

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Ina Tabaku

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Oriada Muka

Psikologe Shkollore
Oriada Muka

Psikologe Shkollore

Jonida Goxho

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Jonida Goxho

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Mimoza Polisi

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Mimoza Polisi

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Nevila Bushi

Psikologe Shkollore
Nevila Bushi

Psikologe Shkollore

Elida Kercyku

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh
Elida Kercyku

Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marredheniesh

Blerta Hazma

Psikologe ne Orientim Profesional
Blerta Hazma

Psikologe ne Orientim Profesional

Anida Alla

Psikologe ne Orientim Profesional
Anida Alla

Psikologe ne Orientim Profesional

Elsa Dunga

Psikologe ne Orientim Profesional
Elsa Dunga

Psikologe ne Orientim Profesional

Erjona Biba

Psikologe Shkollore
Erjona Biba

Psikologe Shkollore

Donika Maliqi

Psikologe Klinike
Donika Maliqi

Psikologe Klinike

Fjoralba Pepa

Psikologe Organizacionale
Fjoralba Pepa

Psikologe Organizacionale

Armela Garipi

Psikologe Klinike
Armela Garipi

Psikologe Klinike

Danjela Kola

Psikologe Organizacionale
Danjela Kola

Psikologe Organizacionale

Flora Kernaja

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Flora Kernaja

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Matilda Nurellari

Psikologe ne Orientim Profesional
Matilda Nurellari

Psikologe ne Orientim Profesional

Lumturi Vruho

Psikologe Shkollore
Lumturi Vruho

Psikologe Shkollore

Stela Çiçaj

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Stela Çiçaj

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Esmeralda Malia

Psikologe ne Keshillim Psikologjik
Esmeralda Malia

Psikologe ne Keshillim Psikologjik

Suada Hajredinaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Suada Hajredinaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Marina Ohri

Psikologe Klinike
Marina Ohri

Psikologe Klinike

Ilda Hysa

Psikologe ne Institucione
Ilda Hysa

Psikologe ne Institucione

Fjoralba Hoxha

Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Fjoralba Hoxha

Psikologe Shkollore dhe Organizimi

Rajmonda Lybeshari

Psikologe Shkollore
Rajmonda Lybeshari

Psikologe Shkollore

Sonila Kreku

Psikologe Shkollore
Sonila Kreku

Psikologe Shkollore

Blerina Dollani

Psikologe Shkollore
Blerina Dollani

Psikologe Shkollore

Ermir Kaca

Psikologe Klinike
Ermir Kaca

Psikologe Klinike

Elsa Çako

Psikologe ne Institucione
Elsa Çako

Psikologe ne Institucione

Erjona Kadiqi

Psikologe Klinike
Erjona Kadiqi

Psikologe Klinike

Antoneta Laçi

Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Antoneta Laçi

Psikologe Shkollore dhe Organizimi

Kostandina Mile

Psikologe Shkollore
Kostandina Mile

Psikologe Shkollore

Irma Vasa

Psikologe Klinike
Irma Vasa

Psikologe Klinike

Kleida Kumrija

Psikologe ne Institucione
Kleida Kumrija

Psikologe ne Institucione

Simona Sinjari

Psikologe Klinike
Simona Sinjari

Psikologe Klinike

Hajrie Guri

Psikologe Shkollore
Hajrie Guri

Psikologe Shkollore

Ermal Bazhdari

Psikolog Klinik
Ermal Bazhdari

Psikolog Klinik

Mirela Alla

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Mirela Alla

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Eriselda Sakaj

Psikologe ne Institucione
Eriselda Sakaj

Psikologe ne Institucione

Hazbije Dafku

Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Hazbije Dafku

Psikologe Shkollore dhe Organizacionale

Laureta Lushaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Laureta Lushaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Rajmonda Shehu

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Rajmonda Shehu

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Erka Kokona

Erka Kokona

Ilirjana Hasanaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik
Ilirjana Hasanaj

Psikologe Keshillimi Psikologjik

Albana Xhemali

Psikologe e Pergjithshme
Albana Xhemali

Psikologe e Pergjithshme

Renisa Rika

Renisa Rika

Anjeza Dine

Anjeza Dine

Vilma Lika

Vilma Lika

Silva Begolli

Silva Begolli

Elona Shuli

Elona Shuli

Esmeralda Zylali

Esmeralda Zylali

Ervisa Shima

Ervisa Shima

Blerina Bitri

Blerina Bitri

Ardit Dibra

Ardit Dibra

Indrit Oktisi

Indrit Oktisi

Suzana Shanaj

Suzana Shanaj

Doratea Legisi

Doratea Legisi

Blerina Lule

Blerina Lule

Elona Haka

Elona Haka

Adelajda Metalla

Adelajda Metalla

Alketa Alla

Alketa Alla

Hajdine Dyli

Hajdine Dyli

Bajame Doda

Bajame Doda

Sabjola Bregu

Sabjola Bregu

Denisa Sinani

Denisa Sinani

Gabriela Lici

Gabriela Lici

Brikela Kishta

Brikela Kishta

Miranda Lufta

Miranda Lufta

Griselda Shametaj

Griselda Shametaj

Malvina Braho

Malvina Braho

Irena Shanaj

Irena Shanaj

Fatjona Qose

Fatjona Qose

Senada Laci

Senada Laci

Gejsi Ndoja

Gejsi Ndoja

Fjorela Broli

Fjorela Broli

Enxhela Sula

Enxhela Sula

Ilda Gozhdari

Ilda Gozhdari

Marsida Zyfi

Marsida Zyfi

Albana Hoxha

Albana Hoxha

Kristjana Ndoja

Kristjana Ndoja

Ana Majko

Ana Majko

Anjeza Proshka

Anjeza Proshka

Brigena Mamica

Brigena Mamica

Bamiela Sulollari

Bamiela Sulollari

Brunilda Beluli

Brunilda Beluli

Flovia Selmani

Flovia Selmani

Aurora Hoxha

Aurora Hoxha

Ina Danaj

Ina Danaj

Klementina Gjyla

Klementina Gjyla

Arjona Kopliku

Arjona Kopliku

Almira Llausha

Almira Llausha

Adelaida Larti

Adelaida Larti

Ardiola Bodinaku

Ardiola Bodinaku

Eranda Bita

Eranda Bita

Odeta Topallaj

Odeta Topallaj

Irida Metaj

Irida Metaj

Anduela Deda

Anduela Deda

Nertila Panxhi

Nertila Panxhi

Ema Allkja

Ema Allkja

Erjon Lika

Erjon Lika

Cuka Babani

Cuka Babani

Ersida Stambollxhiu

Ersida Stambollxhiu

Dashurie Hysa

Dashurie Hysa

Bujana Nurellari

Bujana Nurellari

Mimoza Germenji

Mimoza Germenji

Loreta Bytyci

Loreta Bytyci

Shyqyrije Palushi

Shyqyrije Palushi

Anila Plaka

Anila Plaka

Blerina Harapi

Blerina Harapi

Silda Hepaj

Silda Hepaj

Iris Kopeci

Iris Kopeci

Pranvera Goci

Pranvera Goci

Esmeralda Perdeda

Esmeralda Perdeda

Elona Brahja

Elona Brahja

Marte Martini

Marte Martini

Esmerina Preja

Esmerina Preja

Anisa Ferizi

Anisa Ferizi

Jonida Poshaj

Jonida Poshaj

Adelajda Uruci

Adelajda Uruci

Nilda Bilani

Nilda Bilani

Rovena Derxhia

Rovena Derxhia

Shefikat Preca

Shefikat Preca

Elona Hasko

Elona Hasko

Merita Bodurri

Merita Bodurri

Olivia Manka

Olivia Manka

Sabina Pisha

Sabina Pisha

Ernila Sinani

Ernila Sinani

Anxhela Ziu

Anxhela Ziu

Elona Laci

Elona Laci

Elda Veseli

Elda Veseli

Nerita Heqimi

Nerita Heqimi

Rezarta Mema

Rezarta Mema

Arianit Bezhani

Arianit Bezhani

Angela Sula

Angela Sula

Aurora Avdiu

Aurora Avdiu

Enxhi Sinaj

Enxhi Sinaj

Gabriela Kuneshka

Gabriela Kuneshka

Lulezime Lusha

Lulezime Lusha

Fatmir Spahiu

Fatmir Spahiu

Liverta Gjonce

Liverta Gjonce

Analina Lleshi

Analina Lleshi

Sead Bala

Sead Bala

Lindita Prenga

Lindita Prenga

Alma Vogeli

Alma Vogeli

Bukurije Yzeirllari

Bukurije Yzeirllari

Kristina Plaku

Kristina Plaku

Lorena Xhemalaj

Lorena Xhemalaj

Nertila Sulenji

Nertila Sulenji

Silvana Bushi

Silvana Bushi

Valentina Telhaj

Valentina Telhaj

Fatjona Ahmetli

Fatjona Ahmetli

Ledia Rushit

Ledia Rushit

Kristina Qerana

Kristina Qerana

Katerina Mullalli

Katerina Mullalli

Franceska Hasanbelliu

Franceska Hasanbelliu

Emanuela Cami

Emanuela Cami

Fate Lala

Fate Lala

Holta Sallaku

Holta Sallaku

Dahline Abazi

Dahline Abazi

Alma Zenellari

Alma Zenellari

Vitore Moli

Vitore Moli

Mirela Turku

Mirela Turku

Jonilda Haxhillari

Jonilda Haxhillari

Pranvera Dumi

Pranvera Dumi

Inva Elezaj

Inva Elezaj

Ardian Gjergjaj

Ardian Gjergjaj

Marsela Lako

Marsela Lako

Elona Tocaj

Elona Tocaj

Matilda Zefi

Matilda Zefi

Enkelana Lekli

Enkelana Lekli

Matilda Ranxha

Matilda Ranxha

Luanita Bilali

Luanita Bilali

Eleana Naci

Eleana Naci

Lule Sokoli

Lule Sokoli

Virxhinia Diko

Virxhinia Diko

Arjet Pervizi

Arjet Pervizi

Vojsava Cekodhima

Vojsava Cekodhima

Svea Cake

Svea Cake

Klodjana Jata

Klodjana Jata

Matilda Kalemaj

Matilda Kalemaj

Rudina Zhugli

Rudina Zhugli

Alida Zyka

Alida Zyka

Silva Laboviti

Silva Laboviti

Xheni Berberi

Xheni Berberi

Mariela Kosta

Mariela Kosta

Erleta Pjetri

Erleta Pjetri

Arsen Nasufi

Arsen Nasufi

Besmira Balla

Besmira Balla

Enida Perlala

Enida Perlala

Besarta Hajdarmataj

Besarta Hajdarmataj

Liljana Molla

Liljana Molla

Anisa Prifti

Anisa Prifti

Anjeza Kodra

Anjeza Kodra

Floreta Cili

Floreta Cili

Leme Hajdari

Leme Hajdari

Kristajana Selimi

Kristajana Selimi

Fjorina Ballshkashi

Fjorina Ballshkashi

Nertila Dashi

Nertila Dashi

Delina Malaj

Delina Malaj

Blerta Allaraj

Blerta Allaraj

Adelina Pjetra

Adelina Pjetra

Valentina Morina

Valentina Morina

Silvana Lleshi

Silvana Lleshi

Irsida Lalaj

Irsida Lalaj

Elsa Kolgjokaj

Elsa Kolgjokaj

Senida Dragusha

Senida Dragusha

Irsa Tare

Irsa Tare

Erjona Troci

Erjona Troci

Enegrida Tahiraj

Enegrida Tahiraj

Ina Blaceri

Ina Blaceri

Imo Alikaj

Imo Alikaj

Aida Mehmeti

Praktikant
Aida Mehmeti

Praktikant

Ajshe Belaj

Praktikant
Ajshe Belaj

Praktikant

Alba Golloshi

Praktikant
Alba Golloshi

Praktikant

Anila Kasa

Praktikant
Anila Kasa

Praktikant

Ardiana Dule

Praktikant
Ardiana Dule

Praktikant

Arjana Reci

Praktikant
Arjana Reci

Praktikant

Daniela Lleshi

Praktikant
Daniela Lleshi

Praktikant

Denada Hazizi

Praktikant
Denada Hazizi

Praktikant

Dorina Preci

Praktikant
Dorina Preci

Praktikant

Dorjana Hysa

Praktikant
Dorjana Hysa

Praktikant

Elia Ymeri

Praktikant
Elia Ymeri

Praktikant

Enea Tane

Praktikant
Enea Tane

Praktikant

Enisa Qalliu

Praktikant
Enisa Qalliu

Praktikant

Eriona Kola

Praktikant
Eriona Kola

Praktikant

Esmeralda Kajacka

Praktikant
Esmeralda Kajacka

Praktikant

Esmeralda Trashani

Praktikant
Esmeralda Trashani

Praktikant

Fabiola Paja

Praktikant
Fabiola Paja

Praktikant

Fabiola Rukaj

Praktikant
Fabiola Rukaj

Praktikant

Fjorina Ballshkashi

Praktikant
Fjorina Ballshkashi

Praktikant

Fllanxa Doci

Praktikant
Fllanxa Doci

Praktikant

Florie Ngjeci

Praktikant
Florie Ngjeci

Praktikant

Flutura Guri

Praktikant
Flutura Guri

Praktikant

Flutura Zaraj

Praktikant
Flutura Zaraj

Praktikant

Franceska Gjonaj

Praktikant
Franceska Gjonaj

Praktikant

Gerta Muco

Praktikant
Gerta Muco

Praktikant

Helena Memishaj

Praktikant
Helena Memishaj

Praktikant

Irena Gorrica

Praktikant
Irena Gorrica

Praktikant

Irida Becoku

Praktikant
Irida Becoku

Praktikant

Jetmir Dedaj

Praktikant
Jetmir Dedaj

Praktikant

Joana Paco

Praktikant
Joana Paco

Praktikant

Jonela Droboniku

Praktikant
Jonela Droboniku

Praktikant

Julinda Caushi

Praktikant
Julinda Caushi

Praktikant

Klementina Liko

Praktikant
Klementina Liko

Praktikant

Klitjana Xhina

Praktikant
Klitjana Xhina

Praktikant

Klodiana Hysa

Praktikant
Klodiana Hysa

Praktikant

Lediana Blloshmi

Praktikant
Lediana Blloshmi

Praktikant

Ledina Xhina

Praktikant
Ledina Xhina

Praktikant

Ludjana Elezi

Praktikant
Ludjana Elezi

Praktikant

Marjola Koci

Praktikant
Marjola Koci

Praktikant

Marsela fishka

Praktikant
Marsela fishka

Praktikant

Marsena Memolla

Praktikant
Marsena Memolla

Praktikant

Olta Sula

Praktikant
Olta Sula

Praktikant

Ornela Neloj

Praktikant
Ornela Neloj

Praktikant

Renisa Broshka

Praktikant
Renisa Broshka

Praktikant

Rrozar Shiroka

Praktikant
Rrozar Shiroka

Praktikant

Rudina Koromani

Praktikant
Rudina Koromani

Praktikant

Silvana Palluci

Praktikant
Silvana Palluci

Praktikant

Silvi Alla

Praktikant
Silvi Alla

Praktikant

Simona Stojko

Praktikant
Simona Stojko

Praktikant

Sokol Bruci

Praktikant
Sokol Bruci

Praktikant

Sonila Doko

Praktikant
Sonila Doko

Praktikant

Valmira Rakipaj

Praktikant
Valmira Rakipaj

Praktikant

Viosana Troci

Praktikant
Viosana Troci

Praktikant

Xhensila Bardhollari

Praktikant
Xhensila Bardhollari

Praktikant